منو
  1. آخرین فایل ها
  2. پرفروشترین فایل ها
  3. پربازدیدترین فایل ها
اقدام پژوهی تغيير رفتارهای نامناسب دانش آموزان با روش تدریس

اقدام پژوهی تغيير رفتارهای نامناسب دانش آموزان با روش تدریس

اقدام پژوهی درمورد رفتارهای نامطلوب دانش آموزان در کلاس

اقدام پژوهی درمورد رفتارهای نامطلوب دانش آموزان در کلاس

اقدام پژوهی تغيير رفتارهای نامناسب دانش آموزان سوم راهنمـایی

اقدام پژوهی تغيير رفتارهای نامناسب دانش آموزان سوم راهنمـایی

تجربیات مدون نظم و انضباط

تجربیات مدون نظم و انضباط

گروه محصول -> طرح توجیهی

دانلود طرح توجیهی تولید بیسکویت



قیمت: ۲۵۰۰۰ریال     تعداد صفحات: 37     کد محصول :2435      حجم فایل:49,29 KB      نوع فایل :rar



 فایل ورد قابل ویرایش

 

دانلود طرح توجیهی تولید بیسکویت

این تحقیق با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد
فهرست

معرفی محصول بیسکویت:

 

1- نام و نوع کالای تولیدی: بیسکویت

2- شماره تعرفه گمرکی: محصولات آردی  05/19 –  بیسکویت 19053100

3- میزان سود بازرگانی: 61%

4- حقوق گمرکی: 4%

5- شماره استاندارد ملی: 37

تعریف:

بیسکویت: محصولی است که آن را از آرد و شکر و روغن تهیه می کنند در آن عمل تخمیر انجام نمی گیرد و تخلخل محصول بواسطه وجود مواد شیمیایی است عطر و طعم آن بیشتر تحت تأثیر جوش شیرین و اسیدهای آن مورد مصرف در بکینک پودر است. فرایند بسیار ساده ای داشته و بعد از مخلوط نمودن اجرا خمیر را در حد مورد نظر پهن نموده برش داده و وارد قسمت پخت می کنند.

بعد از پخت سرد کردن بیسکویت باید به آرامی انجام گیرد زیرا سرد کردن سریع باعث ترک خوردن بیسکویت می شود.

تا زمانی که بیسکویت داخل فر است انعطاف کافی دارد و دچار ترک خوردگی نمی شود ولی پس از خروج از فر اگر خوب پخته نشده و یا سریع پخته شده باشد امکان ترک خوردگی زیاد است. همچنین اگر رطوبت نسبی هوای اطراف محصول پس از خروج از فر نسبتاً بالا باشد تبادل رطوبت مرکز و لبه ها کند تر انجام شده و از انقباظ بیسکویت تا حد زیادی جلوگیری می شود. اگر مخلوط کردن خصوصاً در محصولاتی که روغن کمی دارند به خوبی انجام نگیرد محصول ترک بر خواهد داشت.

نقش مواد اولیه در بیسکویت:

1- آرد اگر دارای الاسیته کافی باشد محصول ترک نمی خورد.

2- قند انورتی بواسطه خاصیت هیگروسکوپی خود از تبادل سریع رطوبت جلوگیری می کند.

3- روغن در حد 20-5 % باعث کاهش ترک خوردگی می شود.

میزان پهن شدن خمیر بیسکویت:

درصورتی که در حین پهن کردن خمیر به آن استرس وارد شود اثرات نامطلوبی را بجای می گذارد و به این دلیل بجای یک غلطک از چند غلطک استفاده می شود و همچنین pH خمیر در پهن شدن آن مؤثر است که هر چه pH بیشتر باشد خمیر بهتر پهن می شود. در رابطه با میزان مواد اولیه باید گفت که هر چه از شکر و روغن بیشتری استفاده شود خمیر بیشتر پهن می شود. 



  • پس از پرداخت موفق لینک دانلود هم نمایش داده می شود هم به ایمیل ارسال می گردد
  • ایمیل را بدون www وارد کنید و در صورت نداشتن این قسمت را خالی بگزارید
  • در صورت هر گونه مشگل در پروسه خرید میتوانید با پشتیبانی تماس بگیرید گزارش تخلف

محصولات مرتبط
 طرح توجیهی بازيافت مواد پلاستيكي ، توليد نايلون و چاپ روي آ

طرح توجیهی بازيافت مواد پلاستيكي ، توليد نايلون و چاپ روي آ

قیمت: 29,000 ريال کد فایل:25803
فایل ورد قابل ویرایش توضیحی مختصر از متن فایل  : مقدمــه:       جمع‌آوري زباله هاي قابل بازيافت علاوه بر جلوگيري از آلودگي محيط زيست ، در صورت جدا سازي مي‌تواند به عنوان مواد اوليه بسياري از كارخانجات توليدي به حساب آيد. جمع‌آوري ضايعات پلاستيكي و وارد كردن آن در چرخه توليد مي‌تواند علاوه بر ايجاد اشتغال و به كار گيري سرمايه هاي سرگردان در زمينه توليد برخي محصولات پلاستيكي از قبيل توليد تابلوهاي راهنمايي و...
دانلود طرح توجیهی تولید و بسته بندی آبلیمو

دانلود طرح توجیهی تولید و بسته بندی آبلیمو

قیمت: 29,000 ريال کد فایل:25770
فایل ورد قابل ویرایش توضیحی مختصر از متن فایل  : مقـدمه:      عليرغم نياز كشور به واردات محصـولات كشاورزي، محدوديت دوره برداشت محصولات كشاورزي و فقدان امكانات كافي در جهت حمل و نقل سريع و صحيح اين محصولات به بازارهاي مصرف، موجـب از بين رفتن سرمايه هاي كــشاورزان داخلي و افزايـش نرخ واردات فرآورده هاي كشاورزي به كشـور  مي‌گردد. از ديگر سو نياز به محصولات كشاورزي در تمام فصول، اهميت يافتن روشي براي حفظ و نگهداري بلند...
ﻃﺮح ﺗﻮﺟﻴﻬﻲ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪي ﭼﺎي ﺗﻲ ﺑﮓ

ﻃﺮح ﺗﻮﺟﻴﻬﻲ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪي ﭼﺎي ﺗﻲ ﺑﮓ

قیمت: 29,000 ريال کد فایل:25768
  فایل ورد قابل ویرایش توضیحی مختصر از متن فایل  :  مقدمــه :       از نظر كاشت و مصرف چاي، چيـن اولين محلي است كه اين گياه در آنجا كاشته شده و به مصرف رسيده است . از اين كشور ، چاي به ساير نقاط عالم برده شده است و در مجموع كاشت چاي شروع شده و به طرف سواحل اقيانوس آرام و پس از آن از طرف جنوب و غرب كاشت چاي توسعه يافته و هندوستان و هند و چين و جزاير اندونزي رسيده است . به هر حال چاي از هر نقطه اي كه شيوع و ترويجش آغاز...
دانلود طرح توجیهی  بستـه‌بنـدي خــرمـا

دانلود طرح توجیهی بستـه‌بنـدي خــرمـا

قیمت: 29,000 ريال کد فایل:25766
فایل ورد قابل ویرایش توضیحی مختصر از متن فایل  : موضوع طرح : بسته بندي خـرما   ظرفيت : دو هزار تن در سال   محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور بويژه استان‌هاي جنوبي   سرمايه گذاري كـل: 54/1405 ميليون ريال   سهم آوردة متقاضي: 54/145 ميليون ريال   سهم تسهيلات: 1260 ميليون ريال   ميزان اشتغالزايي : 15 نفر   دورة بازگشـت سرمايه: پانزده ماه مقدمـه :       درخت خرما درميان ساكنين مناطق...
نام ونام خانوادگي:


پست الکترونيکي:


عنوان:


پيام:


ارسال پيام به صورت شخصي
کد امنيتي:

برگزیده ها

  • 1
  • 2