منو
  1. آخرین فایل ها
  2. پرفروشترین فایل ها
  3. پربازدیدترین فایل ها
اقدام پژوهی تغيير رفتارهای نامناسب دانش آموزان با روش تدریس

اقدام پژوهی تغيير رفتارهای نامناسب دانش آموزان با روش تدریس

اقدام پژوهی درمورد رفتارهای نامطلوب دانش آموزان در کلاس

اقدام پژوهی درمورد رفتارهای نامطلوب دانش آموزان در کلاس

اقدام پژوهی تغيير رفتارهای نامناسب دانش آموزان سوم راهنمـایی

اقدام پژوهی تغيير رفتارهای نامناسب دانش آموزان سوم راهنمـایی

تجربیات مدون نظم و انضباط

تجربیات مدون نظم و انضباط

گروه محصول -> مدیریت کلیه رشته ها

دانلود مقاله سيستم تجزيه و تحليل خطر نقاط كنترل بحراني HACCP



قیمت: ۶۹۰۰۰ریال     تعداد صفحات: 34     کد محصول :3193      حجم فایل:33,31 KB      نوع فایل :rar



فایل ورد قابل ویرایش

توضیحی مختصر از متن فایل  :

مقدمه

HACCP    از حروف اول واژه ‌هاي عبارت Hazard Analysis Critical Control Point « به معني تجزيه و تحليل خطر و نقاط كنترل بحراني » تشكيل شده است و در سالهاي اخير كاربرد فراواني يافته است .مدت زيادي است كه HACCPدر صنايع غذايي مطرح شده است ولي در سالهاي اخير اين سيستم نه تنها در صنايع غذايي بلكه در صنايع بهداشتي ، آرايشي و ساير صنايع مرتبط نيز كاربرد روزافزون يافته است . اين توسعه بدين مفهوم مي‌باشد كه فنون HACCP نسبت به اوايل كار به مقدار قابل توجهي بهبود يافته و شركتها دريافته‌اند كه استقرار آن مي‌تواند براي آنها مفيد واقع شود . HACCP خود يك سيستم منطقي بر مبناي كنترل و به منظور جلوگيري از بروز مشكلات با استفاده از مديريت ايمني موادغذايي مي‌باشد . بطور خلاصه HACCPاز طريق بكارگيري چند مرحله ساده اجرا مي‌شود كه عبارتند از :

- محصول يا فرآيند خود را از ابتدا تا انتها مورد بازنگري قرار دهيد ؛

- نقاط احتمالي بروز خطر را مشخص كنيد ؛

- در نقاط مزبور كنترل مناسب را برقرار ساخته و اندازه‌گيري كنيد ؛

- تمام اطلاعات بدست آمده را ثبت و نگهداري كنيد ؛

- اطمينان حاصل كنيد كه كار اين سيستم بطور مؤثر ادامه خواهد يافت .

تاريخچه :

   سيستم HACCPبراي اولين بار در سال 1971 بطور رسمي در كنفرانس ملي حفاظت موادغذايي آمريكا مطرح گرديد .در آن زمان اكثر سيستم‌هاي ايمني و كيفيت غذايي بر پايه آزمون محصول نهايي استوار بودند ولي اين روش ، روش مطمئني براي اطمينان از سلامت تمامي غذاي توليد شده نبود زيرا امكان آزمون تمامي محصول توليدي وجود نداشت . بنابراين براي رسيدن به سطح بالايي از اطمينان در مورد ايمني موادغذايي يا توليد بدون نقص

 (zero defect )، براي اولين بار توسط شركتpillsbury  با همكاري سازمان فضانوردي آمريكا ( NASA) و آزمايشگاه‌هاي ارتش اين كشور در سال 1973 بصورت يك برنامه اجرايي و عملياتي درآمد .در سال 1985 آكادمي علوم آمريكا در گزارشي تحت عنوان " ارزيابي نقش معيارهاي ميكروبيولوژيك در موادغذايي " پيشنهاد استفاده از اين سيستم را در تمام فرآيندهاي توليد موادغذايي ارائه داد .

   اصول اين استاندارد در سال 1988 توسط كميته مشاورين معيارهاي ميكروبيولوژيك براي موادغذايي (NACMCF ) در ايالات متحده آمريكا جهت كامل كردن روشهاي توليد خوب يا(Manufacturing practice Good  )GMP و به منظور دستيابي به توليد بدون نقص (zero defect ) ارائه شد. در سال 1993 كميسيون كدكس FAO/WHO دستورالعملهاي اجرايي آن را پذيرفت و به دنبال آن در برخي كشورها تحت نظارت سازمان بهداشت جهاني كارگاههاي آموزشي كاربردي براي آن برگزار گرديد . در ايران نيز در سال 1376 راهنماي استفاده از اين سيستم تحت عنوان استاندارد شمارة 4557 توسط مؤسسة استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران تدوين و تاييد شد .

- مزاياي استقرار سيستم HACCP

محصولات مرتبط
مقاله مهارتهای سه گانه مدیریت

مقاله مهارتهای سه گانه مدیریت

قیمت: 49,000 ريال کد فایل:32442
چکیده در این مقاله تعریف اهمیت و پیشینه روابط انسانی ، مهارتهای سه گانه مدیریت ، نقش مدیر در برقراری این ارتباط ، حفظ و اعتدال آن ، نکات مهم موانع روابط انسانی و ارائه راه کارهای آن به طور خلاصه مورد بررسی قرار گرفته است.  مقدمه: امروز محیط های کاری به سرعت قابل توجهی در حال تغییر و تحول اند و به همین علت یک مدیر اثر بخش علاوه بر نظم و انضباط ، باید از مهارت بسیار زیادی در درک نیازهای اولیه افراد و رفتار آنها در محیط کار برخوردار...
خلاصه کتاب مدیریت تکنولوژی طارق خلیل

خلاصه کتاب مدیریت تکنولوژی طارق خلیل

قیمت: 49,000 ريال کد فایل:31870
خلاصه کتاب درس مدیریت تکنولوژی و نوآوری (طارق...
خلاصه کتاب مدیریت تکنولوژی و نوآوری

خلاصه کتاب مدیریت تکنولوژی و نوآوری

قیمت: 49,000 ريال کد فایل:31869
  خلاصه کتاب درس مدیریت تکنولوژی و نوآوری (ملیسا...
خلاصه کتاب مدیریت تکنولوژی طارق خلیل (پاورپوینت)

خلاصه کتاب مدیریت تکنولوژی طارق خلیل (پاورپوینت)

قیمت: 49,000 ريال کد فایل:31868
  فایل پاورپوینت درسنامه مربوط به مدیریت تکنولوِژی    منبع این فایل کتاب مدیریت تکنولوژی طارق خلیل میباشد.       خلاصه کتاب مدیریت تکنولوژی طارق خلیل...
نام ونام خانوادگي:


پست الکترونيکي:


عنوان:


پيام:


ارسال پيام به صورت شخصي
کد امنيتي:

برگزیده ها

  • 1
  • 2