منو
  1. آخرین فایل ها
  2. پرفروشترین فایل ها
  3. پربازدیدترین فایل ها
اقدام پژوهی تغيير رفتارهای نامناسب دانش آموزان با روش تدریس

اقدام پژوهی تغيير رفتارهای نامناسب دانش آموزان با روش تدریس

اقدام پژوهی درمورد رفتارهای نامطلوب دانش آموزان در کلاس

اقدام پژوهی درمورد رفتارهای نامطلوب دانش آموزان در کلاس

اقدام پژوهی تغيير رفتارهای نامناسب دانش آموزان سوم راهنمـایی

اقدام پژوهی تغيير رفتارهای نامناسب دانش آموزان سوم راهنمـایی

تجربیات مدون نظم و انضباط

تجربیات مدون نظم و انضباط

گروه محصول -> کشاورزی ، محیط زیست و دام و طیور

دانلود مقاله كاربرد كامپيوتر در فناوري پس از برداشت



قیمت: ۴۵۰۰۰ریال     تعداد صفحات: 12     کد محصول :2605      حجم فایل:18,85 KB      نوع فایل :rar



چكيده:

ميوه ها و سبزيجات بسيار فسادپذير مي باشند و نيازمند مديريت مناسب پس از برداشت جهت به حداقل رساندن ضايعات و كاهش زيان هاي مالي ناشي از آن ، با استفاده از تكنيك هاي مناسب حمل و نقل و انبار مي باشند. كنترل شرائط نگهداري براي حفظ كيفيت اوليه ماده غذايي حائز اهميت مي باشد. امروزه بكارگيري كامپيوتر و الكترونيك اثرات ويژه اي  را در فناوري پس از برداشت ظاهر ساخته است. اين اثرات شامل كنترل محيط و شرائط نگهداري ، مانيتورينگ كيفيت ، مديريت كيفيت ، سيستم هاي درجه بندي ، كنترل موجودي و مديريت محصول مي باشند. مثال هاي ويژه اي از بكارگيري سيستم هاي الكترونيكي جهت بررسي وضعيت فعلي فناوري پس از برداشت و پيش بيني وضعيت آينده  ارائه شده اند كه احتمالا" بخاطر نياز روزافزون مصرف كننده به بهبود كيفيت ، افزايش زمان ماندگاري و ضمانت سلامت فرآورده مي باشند. در يك بازار كاملا" رقابتي ، صنايع نيازمند ملاحظه چنين تقاضاهايي خواهد بود و فناوري الكترونيك نقش بسيار مهمي در اين خصوص ايفا مي كند. نياز به حسگرهاي بسيار پيشرفته جهت حصول كيفيت وجود دارد و سيستم هاي حمل و نقل و نگهداري محصول نيز بطور مداوم در حال تغيير و دگرگوني مي باشند. در اين مقاله به بررسي وضعيت فعلي فناوري پس از برداشت و كاربرد كامپيوتر و الكترونيك در آن و نيازهاي آينده ، خواهيم پرداخت.

كلمات كليدي: فناوري پس از برداشت ، حمل و نقل ، ميوه و سبزيجات ، كيفيت ، درجه بندي ، سورتينگ ، حسگر زيستي

 

مقدمه

فناوري پس از برداشت عبارت است از حمل و نقل ، سورتينگ ، ذخيره سازي ، بازاريابي و مديريت فرآورده هاي بيولوژيك از زمان برداشت تا زمان مصرف و عرضه به مصرف كننده. ميزان ضايعات ميوه ها و سبزيجات پس از برداشت از حدود 5 تا 50% با توجه به نوع فرآورده متغييرمي باشد. در كشورهاي در حال توسعه بدليل فقدان روش ها و تكنيك هاي مناسب حمل و نقل و ذخيره سازي ، ميزان ضايعات اين فرآورده ها بسيار زياد مي باشد كه سبب وارد آمدن زيان هاي مالي جبران ناپذيري مي شود. بدين منظور بررسي و كنترل دقيق فرآيند رسيدن ميوه ها و سبزيجات از زمان برداشت تا عرضه آنها به مصرف كننده جهت به حداقل رساندن ضايعات و ضررهاي اقتصادي ، ضروري مي باشد. زمينه هاي كاربردي كامپيوتر و الكترونيك در فناوري پس از برداشت ، شامل كنترل محيطي و ذخيره سازي ، بررسي كيفيت ، مديريت كيفيت ، سيستم هاي طبقه بندي و درجه بندي ، كنترل موجودي و مديريت فرآورده ها هستند.

ذخيره سازي

دما مهمترين فاكتور محيطي در ابقاء كيفيت مي باشد. تا پيش از بكارگيري سيستم هاي كنترل الكترونيكي ، كنترل و نظارت بر انبارهاي سرد ، كاري پر هزينه و بسيار مشكل بود. سيستم هاي پيشرفته كنترل قادر مي باشند كه تغييرات دمايي را در محدوده اي معين به خوبي كنترل كنند. كنترل كننده هاي خود تنظيمي(Self-tuning controllers) قادراند تغييرات دماي انبار را در ميزان ثابتي تنظيم كنند. امروزه سيستم هاي كامپيوتري با يك كنترل كننده مركزي جهت كنترل اين محيط ها بسيار توانمند ظاهر شده اند. رطوبت نيز همانند دما بايستي بمنظور حفظ كيفيت ميوه و سبزيجات در طي انبارداري تحت كنترل باشد. در سال هاي اخير از طريق نگهداري ميوه ها و سبزيجات در انبارهاي با اتمسفر كنترل شده (Controlled Atmosphere Storage) ، مان نگهداري فرآورده ها به حدود 12 ماه افزايش يافته است. در اين سيستم ها ، اتمسفر انبار سرد از طريق افزايش ميزان دي اكسيد كربن و كاهش ميزان اكسيژن به حدود %3-2 ، تغيير داده مي شود. با بكارگيري سيستم هاي كنترل الكترونيكي مي توان به خوبي بر اين نوع انبارها نظارت داشت.

كنترل موجودي و مديريت فرآورده

در بازارهاي بين المللي مديريت كيفيت يك فاكتور كليدي در حفظ بازار مي باشد كه خود مستلزم مديريت موثر موجودي و ثبت مشخصات هر محصول مي باشد. از طريق ثبت جزئيات مربوط به توليد كننده محصول ، تاريخ برداشت ، تاريخ تحويل به بخش بسته بندي و انبار و همچنين جزئيات كامل محصول و نوع آفت كش هاي بكار رفته در طي رشد آن مي توان به اين هدف دست يافت. با بكارگيري سيستم هاي الكترونيكي ثبت اطلاعات مي توان براي هر محصول مشخصات آن را بر روي بسته بندي و كانتينرها به صورت باركدهاي الكترونيكي كه توسط باركد خوان هاي دستي و قابل حمل براحتي ثبت مي شوند، درج كرد. بعضي فرآورده هاي فاسد شدني طبق استانداردهاي كيفيت نيازمند كاهش سريع دماي آنها پس از برداشت مي باشند تا بتوان آنها را وارد چرخه حمل و نقل و فروش كرد. ثبت كننده هاي الكترونيكي كه در داخل محموله ميوه و سبزيجات تعبيه مي شوند ، از ابزارهاي مهم جهت شناسايي و بررسي نيازمندي هاي محموله در هر زمان بويژه در دوره هاي طولاني مدت حمل و نقل و نگهداري هستند. 

محصولات مرتبط
پاورپوینت کشاورزی ارگانیک

پاورپوینت کشاورزی ارگانیک

قیمت: 69,000 ريال کد فایل:31423
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید  توجه فرمایید. 1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه پاورپوینت مدل های اقتصادی تصمیم گیری قرار داده شده است 2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید 3-پس از پرداخت هزینه ، بلافاصله پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد 4-در صورت  مشاهده...
دانلود پاورپوینت ذرت

دانلود پاورپوینت ذرت

قیمت: 49,000 ريال کد فایل:31199
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید  توجه فرمایید. 1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه  قرار داده شده است 2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید 3-پس از پرداخت هزینه ، بلافاصله پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد 4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر...
مقاله آبیاری با روشهای مختلف

مقاله آبیاری با روشهای مختلف

قیمت: 49,000 ريال کد فایل:25868
فایل ورد قابل ویرایش توضیحی مختصر از متن فایل  : از گذشته هاي دور كشاورزي يكي از مهمترين راه هاي تأمين غذاي انسان بوده است. زراعت در ابتدا بستگي زيادي به مقدار بارش برف و باران داشت و اگر در يك سال به اندازه كافي بارندگي نمي شد، محصول خوبي هم بدست نمي آنمد، بنابر اين، نياكان ما به فكر افتادند تا از آبهايي كه در طبيعت به صورت رودخانه، چشمه، چاه و قنات وجود داشت، براي آبياري زمينهاي خود استفاده كنند. به اين ترتيب بود كه روش زراعت ديم به...
مقاله بررسی روش های اقتصادی کاهش ضایعات محصولات کشاورزی

مقاله بررسی روش های اقتصادی کاهش ضایعات محصولات کشاورزی

قیمت: 39,000 ريال کد فایل:25827
فایل ورد قابل ویرایش توضیحی مختصر از متن فایل  : چكيده: موضوع بحث انگيز روند افزايشي ضايعات مواد غذايي، يكي از چالشهاي جدي اكثر كشورها به ويژه، كشورهاي در حال توسعه است، سياستمداران و انديشمندان مجامع علمي در جهان سوم درصدد برآمده اند براي كاهش ضايعات محصولات كشاورزي در مراحل كاشت، داشت و برداشت و مراحل توزيع و مصرف چاره انديشي كنند. بر همين اساس ضرورت دارد به خط مشي سياست كلان، راهكارهاي عملي و اجرايي جهت جلوگيري از ضايعات از...
نام ونام خانوادگي:


پست الکترونيکي:


عنوان:


پيام:


ارسال پيام به صورت شخصي
کد امنيتي:

برگزیده ها

  • 1
  • 2