منو
  1. آخرین فایل ها
  2. پرفروشترین فایل ها
  3. پربازدیدترین فایل ها
اقدام پژوهی تغيير رفتارهای نامناسب دانش آموزان با روش تدریس

اقدام پژوهی تغيير رفتارهای نامناسب دانش آموزان با روش تدریس

اقدام پژوهی درمورد رفتارهای نامطلوب دانش آموزان در کلاس

اقدام پژوهی درمورد رفتارهای نامطلوب دانش آموزان در کلاس

اقدام پژوهی تغيير رفتارهای نامناسب دانش آموزان سوم راهنمـایی

اقدام پژوهی تغيير رفتارهای نامناسب دانش آموزان سوم راهنمـایی

تجربیات مدون نظم و انضباط

تجربیات مدون نظم و انضباط

گروه محصول -> مدیریت کلیه رشته ها

دانلود مقاله نگرش تجزيه نگر و نگرش سيستمي



قیمت: ۴۵۰۰۰ریال     تعداد صفحات: 45     کد محصول :2565      حجم فایل:54,97 KB      نوع فایل :rar



دانلود مقاله نگرش تجزيه نگر و نگرش سيستمي

فایل ورد قابل ویرایش

 

توضیحی مختصر از مقاله  :

 

چكيده :

دراين مقاله پديده ها از دو نظر گاه تجزيه نگر يا مكانيستي و نگرش كل نگر يا سيستمي مورد بررسي قرار مي گيرد و با يكديگر مقايسه ميگردد .در نگرش سيستمي شكل ساده سيستم و محيط تعريف گرديده و نمايه اي از ورودي سيستم و خروجي آن تكنولوژي تبديل و بازخورد در تئوري سيستمي ارائه گرديده است .سپس سيستم ها در سه گروه   1 – باز    2 – بسته     3 – سيستم الف – نرم    ب – سخت بر اساس نظريه برتالانفي طبقه بندي شده ويژگي هاي هر يك تعريف ميگردد . همچنين طبقه بنديهاي بولدينگ و جردن نيز از سيستم ها درجه اول و نمايه ها ارائه ميگردد .

-        تداخل سيستمها و قرارگيري سيستم هاي كوچكتر در سيستم هاي بزرگتر

-        تعامل هاي سيستمي از جمله نيروهاي پيوستگي و گسستگي تيم و هم پاياني سيستم ها

-   شرايط پايداري سيستم كه ايجاد تعادل با محيط بر اساس سرعت ستزش پذيري و مرمت تغيير در محطي مي باشد مورد بررسي قرار گرفته است .

تعاريف سيستم هاي سايبرنتيك ( سيستم هاي زنده ) و جزيره اي شدن سيستم ( تجزيه سيستم به زير سيستم ها ) و تعريف بازخورد يا پس خورد به همراه نمايه ها ي مربوطه ارائه شده و بعنوان نتيجه گيري از مطالب فوق قراردادن سازمان در قالب يك سيستم مطرح مي گردد و اجزاء سازمان در نگرش سيستمي بررسي شده و روش چرچمن كه 5 جهت هر سازمان را مشخص مي كند ( 1 – هدفهاي سازمان – 2 – منابع سازمان – 3 – اجزاي سازمان – 4 - محيط سازمان - 5 – مديريت سازمان ) مورد بحث قرار گرفته و ضرورت ايجاد حفظ روحيه خلاقيت در سازمان پيشنهاد ميشود .

مقدمه :

جنگ دوم جهاني تجارب تازه اي را در مديريت جبهه ها مي آزمايد . بهره گيري از علم رياضي و ديگر علوم در مديريت جبهه  فصل تازه اي را در مديريت سازمانها مي گشايد. و در دهه 1950 مكتب تازه اي در مديريت ظهورمي كند كه مجموعه نگر است .در اداره سازمانها نه تنها بعد فيزيكي و مادي انسن و نه تنها بعد احساسي و رواني , بلكه هردو را با هم ود ركنار هم در نظر مي گيرد. و هر دو را در مديريت امور و بهره وري موثر مي داند . به علاوه تاثير عوامل بسيار ديگري از جمله محيط را در امور سازمان مورد توجه قرار مي دهد. و سازمان را به ديده مجموعه اي مي نگرد كه هر يك از اعضا و اجزاي آن نقشي در فعاليت ساير اعضا و كل سازمان تاثير مي گذارد.هدف از اين بحث پرداختن به اين نگرش است , نگرشي كل نگر يا سيستمي . كه در اين نوشته با عنوان تفكر سيستمي عرضه مي شود.ابتدا چگونگي انديشيدن و تفكر سيستيمي شرح داده مي شود و سپس انديشه سيستمي در قالب مديريت سازمانها مورد بحث قرار مي گيرد.

 

نگرش تجزيه نگر

 

از ابتداي تاريخ دو نگرش نسبت به پديده ها رايج بوده است . به كلامي ديگر دانشمندان و صاحب نظران جوامع , هر پديده اي را به دو شيوه متفاوت مورد توجه خويش قرار مي دادند كه عبارتند از :

الف – نگرش تجزيه نگر يا مكانيستي            ب – نگرش كل نگر يا سيستمي

نگرش نوع نخست : برخواسته از انديشه فلاسفه يونان باستان است . هنر پديده اي را ابتدا به اجزا كوچكتر تقسيم مي نمايد و مي خواهد با مطالعه رفتار هر يك از اجزا به رفتار پديده اصلي دست يابد . به عبارتي رفتار پديده اصلي را حاصل جمع رفتار اجزا آنمي داند.نگرش تجزيه گرا در قرن هفدهم نگرشي فراگير بود, در بسياري از رشته هاي علوم طبيعي, فيزيك , شيمي و ديگر رشته هاي علمي به كار گرفته شده پيروزيهاي چشمگيري را براي انسان به ارمغان آورد و منشا كشفهاي تازه اي شد.نگرش دوم يا نگرش كل نگر كه در محاقل علمي چين , يونان و ايران باستان مطرح بوده برعكس نگرش نخستين جهان هستي را ارگانيسمي مي پردازد. كه در آن نظام و سلسله مراتب وجود به نهايت درجه از كمال حكمفرمائي دارد. براساس هر پديده وجودي در جهان جزئي از يك كل است . نقش و وظيفه در يك مجموعه بر عهده دارد و نقش او در وجودو رفتار كل موثر است .بدين ترتيب ابتدا رفتار كل مورد توجه قرار مي گيرد. ودرمسير پي بردن به چگونگي بروز اين رفتار تاثير گذاري و تاثير پذيري اجزا بر يكديگر بررسي مي شود.رفتار كل پديده مورد نظر حاصل جمع رفتار اجزا, نيست بلكه حاصل تاثير آنها بر يكديگر به كلامي برآيند تاثير تمامي نيروهاي درون سيستم است علاوه بر اين سيستم و اجزاو عوامل دروني آن نيروهايي نيز از خارج تاثير مي گذارند . كه در حاصل كارش تاثير دارند.

محصولات مرتبط
مقاله مهارتهای سه گانه مدیریت

مقاله مهارتهای سه گانه مدیریت

قیمت: 49,000 ريال کد فایل:32442
چکیده در این مقاله تعریف اهمیت و پیشینه روابط انسانی ، مهارتهای سه گانه مدیریت ، نقش مدیر در برقراری این ارتباط ، حفظ و اعتدال آن ، نکات مهم موانع روابط انسانی و ارائه راه کارهای آن به طور خلاصه مورد بررسی قرار گرفته است.  مقدمه: امروز محیط های کاری به سرعت قابل توجهی در حال تغییر و تحول اند و به همین علت یک مدیر اثر بخش علاوه بر نظم و انضباط ، باید از مهارت بسیار زیادی در درک نیازهای اولیه افراد و رفتار آنها در محیط کار برخوردار...
خلاصه کتاب مدیریت تکنولوژی طارق خلیل

خلاصه کتاب مدیریت تکنولوژی طارق خلیل

قیمت: 49,000 ريال کد فایل:31870
خلاصه کتاب درس مدیریت تکنولوژی و نوآوری (طارق...
خلاصه کتاب مدیریت تکنولوژی و نوآوری

خلاصه کتاب مدیریت تکنولوژی و نوآوری

قیمت: 49,000 ريال کد فایل:31869
  خلاصه کتاب درس مدیریت تکنولوژی و نوآوری (ملیسا...
خلاصه کتاب مدیریت تکنولوژی طارق خلیل (پاورپوینت)

خلاصه کتاب مدیریت تکنولوژی طارق خلیل (پاورپوینت)

قیمت: 49,000 ريال کد فایل:31868
  فایل پاورپوینت درسنامه مربوط به مدیریت تکنولوِژی    منبع این فایل کتاب مدیریت تکنولوژی طارق خلیل میباشد.       خلاصه کتاب مدیریت تکنولوژی طارق خلیل...
نام ونام خانوادگي:


پست الکترونيکي:


عنوان:


پيام:


ارسال پيام به صورت شخصي
کد امنيتي:

برگزیده ها

  • 1
  • 2