این فایل در سایت های دیگر با قیمت های بالاتری به فروش می رسد.
فایل ورد قابل ویرایش
ظرفیت پیشنهادی طرح:
خرمای خوراکی
شیره خرما
خوراک دام
درخت خرما در ميان ساكنين مناطق خرماخيز، درخت روزي و بركت ناميده شده و بخش اعظم انرژي مورد نياز آنان را تامين ميكند. بعلاوه، در ميان ساكنين ساير نواحي نيز به عنوان يك ماده غذايي خوشمزه و انرژيزا، علاقمندان بسياري دارد. با عنايت به تركيبات اصلي خرما، خصوصا ميزان مواد قندي آن كه بطور متوســــط بين 75 تا 80 درصد ميباشد، به ارزش غذايي آن بيشتر پي ميبريم.
خرما، مواد معدني بسياري چون آهن، پتاسيم، روي، منگنز، و ويتامين A، Bو E را داراست، همچنين اين محصول دارای 25 درصد ساکاروز،50 درصد گلوکز، مواد آلبومينوئيدی، پکتين و آب میباشد. تحقيقات دربارهي خرما نشان داده که اين ميوه ميتواند پيشگيري بسياري از سرطانها مانند سرطان کولون، معده و غيره را در پي داشته باشد
هر100 گرم خرما(قسمت خوراكي ميوه)، حدود 248 تا 252 كالري انرژي توليد مينمايد. مقايسه كالري توليدي اين ميوه با ساير ميوههاي تازه، پتانسيل بالاي آن رانشان ميدهد، بطوريكه ميتوان آنرا با ميوههاي خيلي شيرين و خشك همچون مويز و كشمش بيدانه مقايسه نمود. .
اين ميوه پرخاصيت و بسيار قديمی برای مردم کشورهای اروپايی و آمريکايی تا حدی ناآشنا است و آن را فقط در کيک و شيرينی مصرف میکنند ولی در خاورميانه و مخصوصاً در کشورهای عربی به عنوان يک غذای اصلی به کار میرود.