منو
  1. آخرین فایل ها
  2. پرفروشترین فایل ها
  3. پربازدیدترین فایل ها
اقدام پژوهی تغيير رفتارهای نامناسب دانش آموزان با روش تدریس

اقدام پژوهی تغيير رفتارهای نامناسب دانش آموزان با روش تدریس

اقدام پژوهی درمورد رفتارهای نامطلوب دانش آموزان در کلاس

اقدام پژوهی درمورد رفتارهای نامطلوب دانش آموزان در کلاس

اقدام پژوهی تغيير رفتارهای نامناسب دانش آموزان سوم راهنمـایی

اقدام پژوهی تغيير رفتارهای نامناسب دانش آموزان سوم راهنمـایی

تجربیات مدون نظم و انضباط

تجربیات مدون نظم و انضباط

گروه محصول -> تربیت بدنی و علوم ورزشی

مقاله رشد شنا



قیمت: ۴۹۰۰۰ریال     تعداد صفحات: 11     کد محصول :4703      حجم فایل:19,34 KB      نوع فایل :rar



 

 

فایل ورد قابل ویرایش

توضیحی مختصر از متن فایل  :

 

رشد شنا از قرن نوزدهم

با شروع‌ قرن‌ نوزدهم‌ رشد كمي‌ و كيفي‌ شنا چشمگير مي‌شود. در سال‌ 1810 لرد بايرون شاعر نامدار بريتانيا تنگه‌ داردانل را با شنا مي‌پيمايد. اولين‌ مدرسه‌اي‌ كه‌ در سال ‌1810 شنا را در برنامه‌ خودگنجاند، مدرسه‌ ( فورتا ) در آلمان‌ بوده‌ است‌ و به‌ تدريج‌ ساير مدارس‌ از اين‌ برنامه‌ استقبال‌ كرده‌اند. (گوتس‌ موتس ) در مورد توسعه‌ ورزش‌ شنا در مدارس‌ نقش‌ اساسي‌ داشته‌ و اين‌ نقل‌ از اوست‌ كه‌ (ورزش‌ شنا بايد قسمت‌ اصلي‌ تعليم‌ و تربيت‌ باشد) وي‌ به‌ كمك‌ طناب، كمربند و قلاب، مبتديان‌ را در آب‌ تعليم‌ مي‌داد.

سال ‌1875 شناگر امريكايي‌ (ماتيووب ) درياي‌ مانش‌ را به‌ وسيله‌ شناي‌ قورباغه‌ در مدت ‌22 ساعت‌ طي‌ كرد و شاهكار او انعكاس‌ بزرگي ‌داشت.

در سال ‌1878 شناي‌ (تروجن ) ابداع‌ شد كه‌ نام‌ نخستين‌ نمايش ‌دهنده‌ آن ‌(جيمزتروج) بر روي‌ آن‌ نهاده‌ شده ‌است. تروجن ‌با مشاهده‌ بوميان‌ امريكاي‌ جنوبي، استراحت‌ هر دو دست‌ را به ‌طور متناوب‌ در خارج‌ از آب‌ قرار داد. وي‌ در همين‌ دوره‌ اين‌ شناي‌ كرال‌ را با يك‌ ضربه‌ پاي‌ قورباغه‌ تركيب‌ كرد. پيشرفت‌ بعدي، اجراي‌ دو ضربه‌ پا در يك‌ دور بود يعني‌ دو ضربه‌ پا در هر حركت‌ دست‌ كه‌ موجب‌ كوتاهتر و سريعتر شدن‌ حركات‌ دست‌ شد. در آخر ضربه‌ پاي‌ شناي‌ قورباغه‌ با ضربه‌ عمودي‌ جايگزين‌ و شناي‌ كرال‌ سينه‌ متولد شد. ابداع‌ كننده‌ اين‌ سبك‌ شناگر استراليايي‌ (ريچارد كاويل) در آستانه‌ قرن‌ بيستم‌ بوده‌ است. ضربه‌ پا در شناي‌ كاويل‌ به‌ (ضربه‌ كرال‌ استراليايي) معروف‌ و آن‌ عبارت‌اند از 4 ضربه‌ پا در هر حركت‌ دست‌ مي‌شد.

در سال‌1906 هم وطن‌ او ( سيسيل‌ هالي ) اين‌ حركت‌ را به‌ اروپا برد. در همين‌ زمان‌ كرال‌ در امريكا نيز پيشرفت‌ كرد و بالاخره‌ شيوه‌ امريكايي ‌6 ضربه‌ پا، جهان‌ را فتح‌ كرد.

نخستين‌ رقابتهاي‌ بين‌المللي‌ به‌ نام‌ (قهرماني‌100 يارد جهان) در سال ‌1858 در استراليا برگزار شد. بعد از آن‌ طرح‌ برگزاري‌ مسابقات‌ شنا در كشورهاي‌ مختلف‌ توسعه‌ يافت‌ و در نيمه‌ دوم‌ قرن‌ نوزدهم‌ اين‌ مسابقات‌ شروع‌ شده ‌است.

 

  • سال ‌1869 اولين‌ دوره‌ مسابقات‌ شناي‌ قهرماني‌ انگلستان‌
  • سال ‌1877 اولين‌ دوره‌ مسابقات‌ شناي‌ قهرماني‌ امريكا
  • سال‌ 1899اولين‌ دوره‌ مسابقات‌ شناي‌ قهرماني‌ فرانسه‌
  • سال ‌1896 اولين‌ دوره‌ مسابقات‌ شنا در بازيهاي‌ المپيك‌ (دوران‌ جديد)

برنامه‌ مسابقات‌ شناي‌ مردان‌ در المپيك‌ شامل‌ رقابتهاي‌ كرال‌ سينه ، كرال‌ پشت‌ و شنای قورباغه‌ مي‌شد كه‌ تقريباً‌ در سال ‌1908 جنبه‌ استاندارد پيدا كرد و تا سال ‌1952 بدون‌ تغيير باقي‌ مي‌ماند. براي‌ اولين‌ بار در المپيك ‌1908 لندن‌ مسابقه‌هاي‌ شنا در استخرهايي‌ انجام‌ گرفت‌ كه‌ طول‌ آن 100 متر بوده‌ است. در مسابقات‌ المپيك ‌1956 ملبورن‌ مشكل‌ جديدي‌ بروز كرد. در اين‌ مسابقات‌ ( ماسارو يوروكاوا ) قهرمان‌ المپيك‌ و همچنين‌ تعداد ديگري‌ از شناگران‌ بيشتر مسير خود را در زير آب‌ طي‌ كردند. اين‌ مسا‌له‌ باعث‌ شد تا قانون‌ جديدي‌ از سوي‌ كنگره‌ فينا وضع‌ شود و شناي‌ زير آبي‌ حذف‌ گرديد، بدين‌ ترتيب‌ كه‌ پس‌ از شيرجه‌ و يا برگشت‌ ، با هر ضربه‌ پا سر شناگر بايد سطح‌ آب‌ را بشكافد.

افزايش‌ بحث ‌و جدل‌ در مورد قوانين‌ شنا به‌ خصوص‌ شناي‌ قورباغه‌ سبب‌ پديد آمدن‌ كميته‌ فني‌ شنا در فينا در سال ‌1954 شد. استفاده‌ از وسايل‌ زمان‌ سنجش‌ الكترونيكي‌ و رایانه ای كردن‌ اطلاعات‌ مربوط‌ به‌ شنا و نيز استفاده‌ از دستگاههاي‌ تلويزيوني‌ مدار بسته‌ براي‌ رده‌بندي‌ شناگران‌ در پايان‌ شناها از سال ‌1964 و از بازيهاي‌ المپيك‌ توكيو آغاز شده‌ است.

در خصوص‌ پيشينه‌ استارت‌ و برگشت‌ گفتني‌ است‌ كه‌ استارت‌ در ابتدا در آب‌ انجام‌ مي‌شد، بدين‌صورت‌ كه‌ شناگران‌ در آب‌ مي‌ايستادند و يا دراز مي‌كشيدند، اين‌ شيوه‌ تا زمان‌ ساخت‌ سكوهايي‌ كه‌ شيرجه‌ به‌ درون‌ آب‌ را ممكن‌ گردانيد، ادامه‌ يافته‌ است.

 

مشخصات استخر

استخر ، محل خصوصی است برای شنا ، شیرجه ، و واترپولو كه در اندازه های مختلف ساخته می شود. ولی ، استخرهایی كه در آنها مسابقات رسمی را برگزار می كنند باید دارای مشخصاتی معین باشد. این مشخصات از طرف فدراسیون بین المللی شنای آماتور ، كه آن را فینا (FINA ) می خوانند به شرح زیر تعیین شده است:

1.  طول : 50 متر ؛ عرض: حداقل 21 متر

2.  عمق : حداقل 80/ 1 متر

3.  تعداد خطوط : 8 خط ( عرض هر خط 5/ 2 متر)

در استخرهایی كه ركوردگیری می كنند، دمای آب باید 22 تا 24 درجه سانتی گراد باشد.

تجهیزات

لباس شنا

لباس مخصوص شنا یك شلوار كوتاه و چسبیده به بدن است كه باید وزن آن بسیار كم باشد و آب را در خود نگاه ندارد. طبق مقررات بین المللی ، شلوار شنا هنگام مسابقات بین المللی و ركوردگیری ، باید از پارچه ای به رنگ تیره و به صورت یك تكه باشد. در حال حاضر لباس شناگران را از پوست كوسهها درست می كنند كه كل بدن را می پوشاند.

کلاه شنا

عینک شنا

آموزش شنا

برای اینكه هنگام تدریس شنا موقعیت خوبی داشته باشید، ضروری است به مراحل سنی توجه داشته باشیم. مربی باید تلاش نماید در صورت امكان كلاس را به وضع ایده آل در آورد . برای رسیدن به این اهداف باید به تعداد شاگردان كلاس شنا توجه کرد . بر طبق اصول ایمنی نباید تعداد افراد كلاس از 15- 10 نفر بیشتر باشد. با در نظر گرفتن این ویژگی است كه مربی می تواند با یكایك شاگردان كار و تمرین نماید و اشتباهات فردی را اصلاح و ترمیم نماید.

قبل از آموزش انواع چهار گانه شنا (کرال سینه، کرال پشت، قورباغه، پروانه) مقدماتی به شرح زیر نیاز است:

  • غوطه وری

كار آموز شناگر باید بیاموزد كه خود را مطمئن و متناسب در آب متعادل كرده و با اراده خود را به زیر آب كشیده و جهات مختلف را تشخیص دهد . او باید زمانی كه در آب غوطه وراست چشم هایش را باز نگهدارد . در ابتدا كار آموز به محض اینكه سرش را از آب بیرون آورد چشم هایش را تند تند دست می كشد این عمل نشان دهنده ترس زیاداست . با صبر و حوصله و تحمل زیاد می توان این ترس را از كار آموز گرفت . در نتیجه كارآموز باید یاد بگیرد كه چشم های خود را در مدت طولاتی تری در آب باز نگاهدارد و یا بهتر خود را در آب به حالت غوطه وری در آورد . بدین ترتیب كار آموز شناگر تجربه های لازم را برای پیشرفت در مراحل بعدی پیدا خواهد كرد . نكته  : در هنگام فرو رفتن ساده در آب سر باید به تدریج زیر آب فرو رود . صورت باید روی آب قرار گیرد و عمل بازدم ( نفس را خالی كردن ) در زیر آب صورت گیرد .



  • پس از پرداخت موفق لینک دانلود هم نمایش داده می شود هم به ایمیل ارسال می گردد
  • ایمیل را بدون www وارد کنید و در صورت نداشتن این قسمت را خالی بگزارید
  • در صورت هر گونه مشگل در پروسه خرید میتوانید با پشتیبانی تماس بگیرید گزارش تخلف

محصولات مرتبط
جزوه اصول مربيگري و علم تمرين

جزوه اصول مربيگري و علم تمرين

قیمت: 49,000 ريال کد فایل:31718
    مختصری از جزوه:   جايگاه ورزش در عصر معاصر   ورزش به عنوان مطرح ترين روش تربيت جسم )تربيت بدني( به طور ويژه مورد توجه قرار دارد. افراد جامعه براي پرداختن به ورزش دلايل متفاوتي دارند كه پركردن اوقات فراغت، حفظ تناسب اندام، حفظ تندرستي، كسب تخصص ورزشي،كسب عناوين قهرماني و حتي نگاه حرفه اي به ورزش از عمده ترين اين دلايل است. از طرفي نظر بسياري از دانشمندان علوم تربيتي بر اين است كه ورزش از مناسب ترين ميدان هاي...
دانلود پاورپوینت تغذیه و ورزش

دانلود پاورپوینت تغذیه و ورزش

قیمت: 99,000 ريال کد فایل:31384
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید  توجه فرمایید. 1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه  قرار داده شده است 2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید 3-پس از پرداخت هزینه ، بلافاصله پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد 4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر...
 مقاله در مورد  كاراته

مقاله در مورد كاراته

قیمت: 49,000 ريال کد فایل:25711
فایل ورد قابل ویرایش توضیحی مختصر از متن فایل  : بازي كاراته پرديس شكيبا در جزيره اى دور افتاده متولد شد. از نياز به بودن و حيات استفاده كردند و هنرى رزمى را به يادگار گذاشتند. مى گويند استاد و پير اين رشته كه تمام تكنيك هاى آن را مى داند مى تواند بدون هيچ سلاحى از خود دفاع كند. او مى تواند با حركات دست و پا اجسام سختى را خرد كند يا با تيغه دست (Shuto) يك گاونر را بكشد! و ... اما بخش اصل و هدف مهم در كاراته پرداختن به بعد روانى آن است....
 مقاله آسیب دیدگی  در ورزش

مقاله آسیب دیدگی در ورزش

قیمت: 39,000 ريال کد فایل:25706
  فایل ورد قابل ویرایش توضیحی مختصر از متن فایل  :آسیب دیدگیهای قوزک پا : پیشگیری و درمان آسیب دیدگیهای قوزک پا یکی از رایج ترین و معمول ترین حوادث در ورزش ژیمناستیک می باشند . هنگام فرود آمدن از ارتفاع زیاد که غالباً با چرخش و روی سطوح غیر مسطح صورت می گیرد آسیب دیدگی قوزک پا رخ می دهد . با وجود این ریسک بالا برای آسیب دیدگی ، فرا گرفتن تمرینات / ورزشهایی که به تقویت ماهیچه های اطراف قوزک پا کمک کرده و مفصل را محکم تر و ثابت تر می...
نام ونام خانوادگي:


پست الکترونيکي:


عنوان:


پيام:


ارسال پيام به صورت شخصي
کد امنيتي:

برگزیده ها

  • 1
  • 2