منو
  1. آخرین فایل ها
  2. پرفروشترین فایل ها
  3. پربازدیدترین فایل ها
اقدام پژوهی تغيير رفتارهای نامناسب دانش آموزان با روش تدریس

اقدام پژوهی تغيير رفتارهای نامناسب دانش آموزان با روش تدریس

اقدام پژوهی درمورد رفتارهای نامطلوب دانش آموزان در کلاس

اقدام پژوهی درمورد رفتارهای نامطلوب دانش آموزان در کلاس

اقدام پژوهی تغيير رفتارهای نامناسب دانش آموزان سوم راهنمـایی

اقدام پژوهی تغيير رفتارهای نامناسب دانش آموزان سوم راهنمـایی

تجربیات مدون نظم و انضباط

تجربیات مدون نظم و انضباط

گروه محصول:مقاله فارسی

دانلود مقاله تاريخچه بسكتبال



قیمت: ۳۲۰۰۰ریال     تعداد صفحات: 38    



این فایل در سایت های دیگر با قیمت های بالاتری به فروش می رسد.

فایل ورد قابل ویرایش

تاريخچه بسكتبال

ورزش بسكتبال در سال 1981 ميلادي توسط آموزگاري به نام دكتر جميزناسميت ابداع و در استاديوم اسپرينگ فيلد ماساچوست به نمايش در آمد. در آن زمان به جاي حلقه هاي گل از سبدهاي مخصوص كه به شكل زنبيل بودند استفاده مي شد كه توپ پس از گل شدن در درون آنها قرار مي گرفت كه پس از هر بار گل شدن توپ را به وسيله نردبان از درون سبد بيرون مي آوردند و به وسيله بين طرفين در جريان بازي قرار مي دادند. هدف اصلي از ابداع چنين ورزشي ايجاد فعاليت در محيط سر بسته اي در فصل زمستان بود تا ورزشكاران بتوانند در اين فصل نيز فعاليت داشته و با ورزش فرم بدني و وضعيت جسماني خود را در حد مطلوب حفظ نمايند. به همين جهت تعداد بازيكنان نامحدود بود و هر دفعه مي توانستند از هر تعداد دلخواه براي بازي استفاده نمايند كه كم كم قوانيني براي انجام بازي و ساير قسمت ها وضع نمودند به طوري كه تعداد بازيكنان هر طرف 9 نفر تعيين گرديد وسپس به 7 نفر تقليل يافت و بالاخره اين تعداد به 5 نفر تثبيت يافته است. هر بازيكن مي توانست در موقع وقوع خط به جاي كليه بازيكنان تيم خود پرتاب آزاد را انجام دهد. هر تيم مي توانست از شروع تا پايان بازي توپ را در زمين خود به طور دلخواه نگهداري نمايد. هر دفعه كه توپ گل مي شد بازي يا بين طرفين يا ( جامپ بال ) از وسط زمين ادامه مي يافت. بازيكنان بلند قد مي توانستند در نزديك سبد قرار گيرند و توپ را به آرامي در سبد جاي دهند ( قانون سه ثانيه وجود نداشت ) با اجراي مسابقاتي چند زمينه تحول و پيشرفت بسكتبال را فراهم كردند ليكن بعد از جنگ جهاني اول ( 1918 ) بسكتبال ورزش رقابت آميز و بزرگي نشد. درآن ايام سعي شد توجه رؤساي مدارس و گردانندگان سازمان هاي ورزشي را به تعليم و آموزش بسكتبال جلب نمايند.

با اين وجود و اين همه تلاش مداوم و پيگير تعليم بسكتبال براي مربيان حالت جنبي داشت و اساساً فعاليت آنها در ورزش هاي رقابت آميز ديگري مانند فوتبال آمريكائي متمركز بود. چند سالي چنين وضعيتي ادامه داشت بعد از جنگ جهاني اول تدريجاً مربيان بسكتبال وضعيت ثابتي پيدا كردند و فعاليتشان مؤثر واقع شد و اين ورزش شناخته گرديد و به اروپا نيز كشيده شد در سال 1924 اولين مسابقات بين المللي بين تيم هاي بسكتبال فرانسه، ايتاليا، انگلستان و آمريكا در پاريس برگزار گرديد و از سال 1932 فدراسيون آماتوري بسكتبال در ژنو با نمايندگي چند كشور تشكيل شد و در مسابقات المپيك 1936 براي اولين بار 23 كشور در مسابقات رسمي بسكتبال شركت نمودند و آمريكا قهرمان المپيك گرديد . امروز با اينكه ورزش بسكتبال يكي از سريعترين و پرطرفدارترين ورزش هاي جهان مي باشد و بعضي از اصول آن نيز تغيير يافته ولي هنوز اصول اساسي آن مانند زمان دكتر نايسميت كه در سبدهاي هلو انجام ميگرفت به قوه خود باقي است. اين ورزش توسط آقاي فريدون شريف زاده به ايرانيان شناسانده شد و خدمات ارزنده اي براي پيشبرد ورزش بسكتبال انجام داد به طوري كه براي اولين بار ايران در سال 1948 توانست در مسابقات المپيك لندن شركت نمايند.

 



  • پس از پرداخت موفق لینک دانلود هم نمایش داده می شود هم به ایمیل ارسال می گردد
  • ایمیل را بدون www وارد کنید و در صورت نداشتن این قسمت را خالی بگزارید
  • در صورت هر گونه مشگل در پروسه خرید میتوانید با پشتیبانی تماس بگیرید گزارش تخلف

برچسب ها:بسکتبال-بسکتبالیستهای-ایران-تاریخچه-تاریخچه-بسکتبال-تیم-بسکتبال-ایران-جزوه-دانلود-دانلود-مقاله-دانلود-مقاله-تاریخجه-بسکتبال-دانلود-پایان-نامه-مرجع-مقاله-مسابقات-بسکتبال-مقالات-علمی-مقاله-پروژه-  

برگزیده ها

  • 1
  • 2